Mirësevini në Programin e Familjes në Viva Fresh Store.

Programi i Familjes është më shumë se sa një kartelë. Është një familje për njerëzit që ndajnë kohën e tyre në Viva Fresh Store, përkatësisht si një shtëpi e madhe me shumë anëtarë të familjes. Kartela e familjes është para në xhepin tuaj, është mënyra jonë për të ju falënderuar që jemi së bashku në një familje të madhe.

 

Programi i familjes është një program që shpërblen anëtarët e tij. Anëtarësohu në programin e familjes dhe ju do të përfitoni benefite të shumta nga blerjet që bëni në Viva Fresh Store dhe të keni qasje ekskluzive në gamën e produkteve unike.

 

Programi i Familjes është i hapur për të gjithë. Bashkohuni me familjen përmes aplikimit online në uebfaqe, apo vizitoni dyqanin më të afërt të Viva Fresh Store. Pasi të anëtarësoheni, përdorni Kartelën e Familjes sa herë që bleni në Viva Fresh Store.